Weekendje of midweek aan zee: Bungalowpark Jamarco

Weekendje of midweek aan zee: Bungalowpark Jamarco

Geniet in de winter en in de zomer van het prachtige strand van Schoorl aan Zee. Op loopafstand van de uitgestrekte stranden ligt Bungalowpark Jamarco. Vanaf het comfortabele park wandelen gasten zo naar de zee.

Het winkelcentrum van Schoorl en de bossen zijn ook vlakbij. De bungalows hebben ruimte voor twee tot twaalf personen. Kom ook lekker uitwaaien in het rijke duingebied.

Zomer- en winterrecreatie

Zowel in de winter als in de zomer is het heerlijk uitwaaien op het brede zandstrand van Schoorl aan Zee. De bungalows zijn van alle comfort voorzien. De kinderen spelen naar hartenlust op de speeltuinattributen en in de zomermaanden is er een animatieteam. Huur een paar fietsen bij de receptie en verken de natuur van Schoorl of ga wandelen met de honden die gewoon mee mogen.

Omgeving

Bungalowpark Jamarco ligt in buurtschap Bregtdorp, naast een bos en op vijf minuten lopen van het duingebied. Hier ligt ook de bekende klimduin van Schoorl. Het duingebied is vrij toegankelijk en is ongeveer 1800 hectare groot. Hier is het heerlijk wandelen of fietsen. Verken ook het vijftien kilometer lange mountainbikeparcours in de duinen of ga te paard over de diverse ruiterpaden.

Weekendje of midweek aan zee: Bungalowpark Jamarco in Schoorl leent zich ook goed voor een familiedag, weekendje weg en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.