Parc Koudenburg
Parc Koudenburg

Geniet van de mooie natuur van het eiland Ameland. Het kleinschalige Parc Koudenburg ligt aan de rand van een golfbaan en een ongerept duingebied. Kom tot rust in een luxe bungalow, een vakantiehuis of op een comfortabele kampeerplaats. Op pad met een groep vrienden, een grote familie of een schoolreisje? Verblijf dan in de compleet uitgeruste groepsaccommodatie. Ga gezellig winkelen in het dorpje Hollum dat op tien minuten lopen van het park ligt of blijf op het eigen terrein voor een drankje in A.G.'s Pub.

Accommodaties

Kom logeren in een luxe bungalow, een compleet ingerichte duinchalet of in een groepsaccommodatie. Rondtrekken met een tentje? Dat kan ook. Parc Koudenburg heeft ruime kampeerplekken met alles erop en eraan. De bungalows beschikken over een open haard, vaatwasser, een luxe badkamer met whirlpool en een ruime tuin die over de golfbaan uitkijkt. De duinchalets zijn ook voorzien van alle gemakken en hebben een zonovergoten terras. Groepen van twintig tot vijfendertig personen verblijven in de groepsaccommodatie.

Golfarrangement

Combineer een weekendje weg met een potje golfen. Parc Koudenburg ligt aan de rand van Golfbaan d'Amelander Duinen. De baan beschikt over een 9-holesgolfbaan, een 9-holes par drie-baan, een driving-range, een putting green en een chipping green met oefenbunkers. Leuk voor beginners en ervaren golfers. Wie een golfarrangement boekt via Parc Koudenburg ontvangt korting.

Parc Koudenburg in Hollum leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, schoolreisje, weekendje weg en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.koudenburg.nl

Parc Koudenburg
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.