1

Fox Lodges Twente




Overnacht in een luxe lodge in Twente

De Fox Lodges, midden in het veelzijdige Twente, zijn alleen van buiten al schitterend. Piet Boon ontwierp de oogstrelende vakantiewoningen, waarin alles draait om sfeer en comfort. Begin iedere vakantiedag op de veranda met een vers croissantje en geniet van het schitterende uitzicht over het water. Stippel vervolgens een vakantiedag uit in de omgeving.

Buiten en binnen zijn één geheel in de mooie lodges midden in de natuur. Door grote ramen lijkt de ruimte nog groter, wat een gevoel van vrijheid creëert. Stap naar buiten op de ruime veranda, heerlijk op het water. Door de dubbele buitenhaard is het hier in ieder jaargetijde genieten van de Twentse buitenlucht. Ook binnen is Twente ruimschoots vertegenwoordigd. Alles is namelijk in dit gebied geproduceerd: van bed tot vloerbedekking. Het huis beschikt verder over een flatscreen met dvd-speler, wifi, vaatwasser en combi-oven van Miele en comfortabele boxsprings.

Voor wat ontspanning hoeven gasten van Fox Lodges niet ver te lopen. Werp een hengel uit vanaf de veranda of in de visvijver en gooi een balletje op de jeu des boulesbaan. Voor een avontuurlijk potje boerengolf ligt de boerengolfbaan klaar en de kids vermaken zich in de binnen- of buitenspeeltuin.

Het veelzijdige Twente heeft voor de ondernemende vakantieganger nog veel meer in petto. De Fox Lodges liggen vlakbij de steden Enschede en Almelo, leuk voor een dagje uit. Bij de lodges zijn scooters en fietsen te huur voor een ritje door de omgeving. Rijd door de heuvelachtige landschappen en de vele bossen en vergeet het kleine Ootmarsum niet te bezoeken. Meer inspiratie nodig? De gastheer en gastvrouw geven graag uitgebreide informatie over omgeving.

Fox Lodges Twente in Denekamp leent zich ook goed voor een weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.foxlodges.nl

Fox Lodges Twente
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.