Lachworkshop in de Lachstudio - GESLOTEN

Lachworkshop in de Lachstudio - GESLOTEN

Dit uitstapje bestaat niet meer. Niets is zo gezond als lachen. Een hartelijke schaterlach of een stevige lachbui doen wonderen voor de gezondheid. Bij de Lachstudio weten ze dat als geen ander. Met een lachworkshop begint zelfs de grootste chagrijn te lachen!

De Lachstudio verzorgt lachworkshops voor grote en kleine groepen op iedere gewenste locatie in Nederland. Door een combinatie van lachoefeningen is het ijs snel gebroken en barst iedereen in lachen uit. Zonder reden kan er makkelijk minutenlang gelachen worden. De endorfines gieren door het lijf en iedereen krijgt een vrolijk gevoel. Goed voor de gezondheid! Het immuunsysteem wordt versterkt en de hersenen werken beter. Bovendien is het ook een handig middel om af te vallen, want een minuut lachen staat gelijk aan tien minuten roeien of hardlopen!

Teambuilding

Spanningen tussen collega's en werkstress verdwijnen als sneeuw voor de zon tijdens een lachworkshop. Deze workshop is dan ook perfect als teambuilding. Met grappige oefeningen gericht op teambuilding ontstaat er een positieve sfeer. En het resultaat? Ontspannen en vrolijke werknemers, die bovendien gezonder en creatiever zijn. Ook leuk als bedrijfsuitje!

Lachen met vrijgezellen

Nog op zoek naar een leuk idee voor een vrijgezellenfeest? Kies dan voor een lachworkshop en de dag begint vast vrolijk! De Lachstudio besteedt aandacht aan de ontmoeting, het aanzoek en de huwelijksceremonie van het aanstaande bruidspaar. Dat wordt lachen!

Lachworkshop in de Lachstudio - GESLOTEN in Amstelveen leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, workshop en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

Lachworkshop in de Lachstudio - GESLOTEN

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.