1

Waterskiën en wakeboarden op het BetuweStrand


-advertentiepositie-



Waterskiën en wakeboarden op het BetuweStrand

Het BetuweStrand daagt iedereen uit om van het strand en het terras af te komen en op de waterski's of het wakeboard te stappen! De adrenaline giert door de aderen als de ski's over het water razen en je met alle macht probeert te blijven staan. En als dat lukt? Dan is het genieten met volle teugen van de kick! Natuurlijk mag je ook aan de kant blijven zitten en een drankje doen op het terras.



Het BetuweStrand weet hoe ze een dagje aan het water leuk kunnen maken. Het Strandbad heeft sinds 2012 een Blauwe Vlag en dat betekent dat het water schoon en veilig is. Maak een salto vanaf één van de twee duikplanken of leef je uit op de drijvende trampoline en geniet van het water!

Waterskiën en wakeboarden

Zin in wat actiefs? Ga dan de uitdaging aan met een rondje waterskiën. Een sport die in een uurtje te leren is. Bij het Betuwe Strand hang je niet achter een boot, maar word je met een snelheid van dertig kilometer per uur voortgetrokken door een kabel. Na de start kun je via een bijna rechthoekig traject een rondje over het recreatiemeer maken. Tenminste als je geen fouten maakt... want dan is het even zwemmen om het weer opnieuw te proberen.

Ook leuk: wakeboarden. Als je het waterskiën onder de knie hebt, ga je een stapje verder met wakeboarden. De bewegingen die je maakt lijken op snowboarden. In het funpark kun je je talenten laten zien op één van de twee schansen of de slider.

Alle materialen zijn te huur bij Betuwe Strand.

Waterskiën en wakeboarden op het BetuweStrand in Beesd leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje, weekendje weg en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.betuwestrand.nl

Waterskiën en wakeboarden op het BetuweStrand
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.