Jeu de Boer: boerenspellen tussen de koeien

Activiteitenboerderij Jeu de Boer

Kloten langs de sloten, boerengolfen tussen de koeienvlaaien of op stap met de polderwachter door het boerenlandschap. Recreatieboerderij Jeu de Boer weet hoe leuk het is op het platteland en laat met gezellige Hollandse spellen iedereen proeven van het boerenleven.Boerenspellen bij Jeu de Boer

Bijkomen op de boerderij

Recreatieboerderij Jeu de Boer is een Toeristisch Overstap Punt (TOP). Als TOP-locatie is het een ideale start of finish voor een wandel- of fietstocht. Bijkomen na een dagje in de natuur kan op het landelijke terras of in De Knoejerie. Geniet van een wijntje met een romig boerenkaasje of een paar bolletjes heerlijk schepijs.

Activiteiten op en om de boerderij

Boerengolf is een bekend boerenspel, maar ooit gehoord van boerenbowlen? Deze variatie op het traditionele bowlen speel je heerlijk in de buitenlucht. In de boomgaard van de boerderij kunnen groepen boerenspellen als frisbee-golf, touwtrekken en hoefijzerwerpen spelen. Of ga de hort op met de Pakfiets! Met een gids maak je een mooie fietstocht door het Groene Hart en de sierteeltgebieden van Boskoop. Ook leuk: het Klotsen en Kloten. Een schouwtocht door het oude vaardorp Klein Giethoorn. Onderweg kom je van alles te weten over het gebied.

Kinderfeestje

Kinderen vieren een onvergetelijk feestje bij Jeu de Boer. De jarige krijgt een cadeautje en gaat daarna met vriendjes en vriendinnetjes boerengolfen, klompjes verven, de dieren voeren en ponyrijden.

Activiteitenboerderij Jeu de Boer in Hazerswoude-Dorp leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, high of afternoon tea, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 7,50 p.p.), schoolreisje, themafeest, workshop en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Ga samen creatief aan de slag. Foto: Jeu de Boer.

Lekker eten op het platteland. Foto: Jeu de Boer.

Ga samen creatief aan de slag. Foto: Jeu de Boer.

Ga samen creatief aan de slag. Foto: Jeu de Boer.

Ga samen creatief aan de slag. Foto: Jeu de Boer.

Klotsen en kloten. Foto: Jeu de Boer.

Ga samen creatief aan de slag. Foto: Jeu de Boer.

Speel een potje boerengolf. Foto: Jeu de Boer.