BloteVoetenPark
Wandel op blote voeten in het BloteVoetenPark!

Schoenen zijn verboden in het BloteVoetenPark in Brunssum, dus trek die maar snel uit! Het is namelijk heerlijk om hier op blote voeten rond te lopen. Beleef de natuur op een nieuwe en avontuurlijke manier! En dat kan echt elke dag, want het BloteVoetenPark is onder alle weersomstandigheden geopend. Het bos is namelijk een parasol, paraplu en een superairco in één.

Avontuur op blote voeten

Schoenen en sokken uit, en dan kan het blotevoetenwandelen beginnen! In het BloteVoetenPark wacht een uitdagende wandeling over een pad van vier kilometer lang. Durf jij deze uitdaging op blote voeten aan? Wandel over zachte en harde ondergronden, over boomschorsen, harde kiezels en banjer door de modder. Lukt het jou om op blote voeten te balanceren op de evenwichtsbalken? Trotseer spannende hindernissen over de vijver en doe mee aan vrolijke voetenspelletjes. Is een hindernis iets te spannend? Dan kun je 'm gewoon overslaan en eromheen lopen. Waag je ook in het doolhof en zoek de uitgang - uiteraard op blote voeten. Bekijk alle arrangementen van het BloteVoetenPark: een wandelbeleving voor jong en oud!

Nog gezond ook!

Wandelen op blote voeten is ook nog eens ontzettend gezond. Loop over warme en koude ondergronden, over kriebelend gras en in het zachte zand. Al die verschillende ondergronden geven je voeten een natuurlijke massage. De energie stroomt door je hele lichaam! Verwen je voeten na afloop met warm water en wellness-kruiden. En vergeet niet om een handdoek mee te nemen om je voeten mee af te drogen. Blijf gezellig napraten op het vrij toegankelijke natuurterras. Lekker genieten in een prachtig stukje natuur!

Leuk voor groepen

Het BloteVoetenPark is een leuk uitje om te doen met het gezin of vrienden. Of ga nog een stapje verder en neem een hele groep mee. Je collega's bijvoorbeeld, voor stevige teambuilding. Speel vrolijke voetenspelletjes, doe mee aan een lachwandeling en kom onthaasten in het BloteVoetenPark.

BloteVoetenPark in Brunssum leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 5,00 p.p.), workshop en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek blotevoetenpark.nl

Foto: Blotevoetenpark © Veerle Creusen
Foto: Blotevoetenpark © Veerle Creusen
Foto: Blotevoetenpark © Veerle Creusen
Foto: Blotevoetenpark © Veerle Creusen
Foto: Blotevoetenpark © Maloe Jansen
Foto: Blotevoetenpark © Maloe Jansen
Foto: Blotevoetenpark © Veerle Creusen
Foto: Blotevoetenpark © Veerle Creusen