1

Tuinderij Land en Boschzigt


-advertentiepositie-Biologisch-dynamische Tuinderij Land en Boschzigt

Geniet van een bijzondere dag in de tuinen van Land en Boschzigt! Loop door de tuinen, bezoek de wijngaard en koop biologisch voedsel in de natuurvoedingswinkel. Groente en fruit wordt hier niet bespoten. De tuinderij heeft een natuurlijk evenwicht waardoor ongewenste beestjes buiten worden gesloten. De wijngaard vind je op een mooi historisch deel van de tuinderij. Langs een oude slangenmuur uit 1635 zijn zo'n tweeduizend wijnranken geplant. De wijngaard wordt onderhouden door vrijwilligers.

In het restaurant, een gezellige serre, kun je lekker neerploffen op het terras en onder de ruisende bamboe genieten van het uitzicht over de (asperge)velden. Is het nog te koud buiten? Zoek dan een gezellig plekje binnen bij de houtkachel. Leuk om te combineren met een wandeling door de mooie omgeving.

Tuinderij Land en Boschzigt in 's-Graveland leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag en workshop. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek landenboschzigt.nl

Tuinderij Land en Boschzigt
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.