Groene Hart Sloepverhuur


-advertentiepositie-Varen door het Groene Hart - Sloepverhuur

Vaar van de Kagerplassen tot Alpen aan den Rijn met een sloep van Groene Hart Sloepverhuur. Zwemvesten zijn gratis en een vaarbewijs is niet nodig. Alle hens aan dek!

Varen, zwemmen, zonnen, vissen, maar vooral genieten en tot rust komen dat is het leukste van een dagje op het water. En met de sloepen van Groene Hart Sloepverhuur kom je overal. Maak bijvoorbeeld een tochtje naar de Kagerplassen, Leiden, Warmond, Kaagdorp of de Westeinderplassen bij Aalsmeer.

Varen door het Groene Hart

Luxe sloepen


De sloepen van Groene Hart Sloepverhuur zijn met recht luxe te noemen. In de sloep ligt een luxe kussenset en is zelfs uit te breiden met een buiskap of zonnedek. De motor van de boot is krachtig, maar ook weer heel rustig waardoor je heerlijk kunt ontspannen. In de sloep passen maximaal zeven personen: ideaal dus als gezinsuitje, bedrijfsdagje of even weg met vrienden.

Bij vertrek krijg je een vaarkaart mee. Beslis zelf waar je heen vaart en verdwalen kan niet. Vanuit de schitterende locatie aan de Heimanswetering kun je alle kanten op. Binnen twintig minuten vaar je het Braassemermeer of de Wijde Aa op. Tip: boek het Picknick Arrangement en geniet tijdens een dagje varen van heerlijke broodjes, allerlei soorten beleg en vers fruit.

Groene Hart Sloepverhuur in Alphen aan den Rijn leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, weekendje weg en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.groenehartsloepverhuur.nl

Groene Hart Sloepverhuur
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.