Erfgoed Bossem

Erfgoed Bossem

Erfgoed Bossem zorgt voor een sfeervol verblijf op een eeuwenoud boerenerf. Geniet van het authentieke boerenleven, ver weg van het massatoerisme. Boek een boerderijkamer of kruip in de safaritent. Je wordt wakker in de rust, met alleen boerderijgeluiden om je heen. Op deze boerderij is het ook culinair genieten. Boek op zaterdag een Twentse table d'hôte en proef van de producten uit de streek. Het vlees komt van de boerderij zelf! De bijzondere runderen van het ras Brandrood (een oud koeienras dat door een intensief fokprogramma weer meer gangbaar is geworden) krijgen alle ruimte en grazen in de kruidenrijke weiden rond de boerderij. Dat proef je gewoon terug in het vlees.

Vergaderen

Ontwijk de kantoormuren, vergader eens lekker ergens anders. Midden in de natuur, waar inspiratie bijna aan komt waaien. Eventueel kun je er nog een dag aan vastknopen door te blijven overnachten op de boerderij!

Erfgoed Bossem in Lattrop-Breklenkamp leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, weekendje weg en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Erfgoed Bossem

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.