Sauna de Heuvelrug
Sauna de Heuvelrug

Altijd maar druk? Nooit eens rust? Neem dan een moment voor jezelf en geniet van heerlijke ontspanning in het prachtige Utrecht. De heerlijkste massages, de beste sauna's en de fijnste behandelingen ervaar je bij Sauna de Heuvelrug. Droom heerlijk weg en geniet van rust en ontspanning.

Sauna de Heuvelrug ligt aan de rand van Gelderland en Utrecht, in een gezellige boerderij. De sfeer van puur natuur staat hier centraal en dat is te voelen. De hoeveelheid faciliteiten is hier enorm! Aanraders zijn de kruidentempel, de zoutsteen sauna, de sauna met zeevisaquarium en een hamambehandeling in het sfeervolle Ottomaanse badhuis. Ook de opgietrituelen zijn erg bijzonder om mee te maken, er zijn er meerdere per dag. Op zomerse dagen is het heerlijk om te zonnen op de uitgestrekte ligweide. Af en toe word je verrast met en hapje of misschien wel een lekkere cocktail.

Elke eerste dinsdag van de maand is de sauna tot 16:00 uur alleen voor de dames, behalve tijdens de schoolvakanties.

Wellness in Utrecht

Sauna de Heuvelrug in Veenendaal leent zich ook goed voor een vriendinnendag. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.saunadeheuvelrug.nl

Sauna de Heuvelrug
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.