Sauna de Heuvelrug


Sauna de Heuvelrug

Altijd maar druk? Nooit eens rust? Neem dan een moment voor jezelf en geniet van heerlijke ontspanning in het prachtige Utrecht. De heerlijkste massages, de beste sauna's en de fijnste behandelingen ervaar je bij Sauna de Heuvelrug en bij Sauna Drôme Putten. Droom heerlijk weg en geniet van rust en ontspanning.

Sauna de Heuvelrug

Aan de rand van Gelderland en Utrecht bevindt zich in een gezellige boerderij Sauna de Heuvelrug. De sfeer van puur natuur staat hier centraal en dat is te voelen. De hoeveelheid faciliteiten is hier enorm! Aanraders zijn de kruidentempel, de zoutsteen sauna en de hamam. Daarnaast is het Finse opgietritueel erg bijzonder. Deze opgieting duurt drie, vier of soms wel vijf rondes. De gevoelstemperatuur stijgt dan enorm! Op zomerse dagen is het heerlijk om te zonnen op de uitgestrekte ligweide. Af en toe word je verrast met en hapje of misschien wel een lekkere cocktail.

Wellness in Utrecht

Sauna Drôme Putten

Ook bij Sauna Drôme Putten staat de natuur centraal. De beautyfarm ligt middenin de prachtige natuur van de Veluwe. Hout en natuursteen en de mooie omgeving brengt iedereen in een ontspannen sfeer. En vanuit de Finse blokhut zie je misschien wel een ree die komt drinken! Kom tot rust in een van de bijzondere sauna's, zoals de grotsauna of de bootsauna en geniet daarna van een kruidenbad of van de neveldouche. Bij de beautyfarm kun je kiezen voor een heerlijke gezichtsbehandeling, of misschien wel het Hamam ritueel!

Sauna de Heuvelrug in Veenendaal leent zich ook goed voor een vriendinnendag. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Sauna de Heuvelrug

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.