Varen over de Vecht in een authentieke salonboot


Beleef de hitte van het vuur in de glasblazerij in Leerdam

Rederij de Kampioen

Prachtige huizen en fraaie kasteeltjes glijden langzaam aan het oog voorbij, terwijl de salonboten van Rederij de Kampioen hun weg zoeken over het water van de Vecht. De passagiers leunen lekker achterover, terwijl de schipper het roer stevig in handen houdt. Wat lekkers te eten en te drinken erbij en het plaatje is compleet. Dat klinkt toch heerlijk? Met z'n tweeën een vaartocht maken of met een groepje? Bij Rederij de Kampioen liggen de salonboten voor iedereen klaar. In totaal beschikt de rederij over vier verschillende salonboten met verschillende groottes. Tochten zijn ook individueel te boeken, zodat iedereen de kans krijgt om eens te varen in een mooie salonboot.

Varen op de Vecht

Met de salonboten van Rederij de Kampioen gaan passagiers even terug naar het begin van de vorige eeuw. Dit soort bootjes voeren namelijk in die tijd al over de Vecht langs de theehuisjes en kasteeltjes. Vroeg in de ochtend gaan de salonboten al het water op voor een vroege vaartocht. En zelfs 's avonds stappen de passagiers aan boord voor een maanverlicht uitje. Een hapje en een drankje erbij of zelfs iets mee nemen en genieten maar!

Rondvaart op de Vecht

Bedrijfsuitjes

Verplaats de vrijdagmiddagborrel of vergadering naar buiten en stap aan boord. Ook voor bedrijfsuitjes heeft Rederij de Kampioen een compleet programma. Borrelen of lunchen aan boord of een vaartocht in combinatie met een fiets- of poldertocht!

Rederij de Kampioen in Nieuwersluis leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, high of afternoon tea en familiedag. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Rederij de Kampioen

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.