Rofra Sportieve Arrangementen

Op zoek naar een leuk uitje voor het hele gezin of met de vriendengroep? Rofra heeft allerlei avontuurlijke activiteiten. Ga bijvoorbeeld kanovaren op de Dommel, een prachtige omgeving voor een kanotocht. Ideaal voor avonturiers en natuurliefhebbers en met keuze uit twee routes: een sportieve en een gezinsvriendelijke. Het riviertje de Dommel is de perfecte plek voor een mooie tocht. Peddelen door de Brabantse natuur en genieten van het uitzicht op de uitgestrekte weilanden.

Sportieve activiteiten

Naast kanovaren kun je bij Rofra fietsen, tandems, mountainbikes en solexen huren. Volg bijvoorbeeld een GPS tocht naar een kano opstapplaats of volg een wandeltocht met tablet door de omgeving. De Brabantse Kempen lenen zich perfect voor mooie en lange fietstochten. Het uitgestrekte landschap en de Malpie worden jaarlijks veelvuldig bezocht door fietsfanaten. Bij Rofra zijn nog veel meer activiteiten voor groepen mogelijk, zoals paintballen, diverse survivalactiviteiten, Robinson Spelen en Sterrenslag zeskamp. Bekijk het complete aanbod op de website van Rofra.

Rofra Sportieve Arrangementen in Valkenswaard leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje, schoolreisje, workshop en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Foto: Rofra.
Foto: Rofra.
Foto: Rofra.
Foto: Rofra.
Foto: Rofra.
Foto: Rofra.
Foto: Rofra.
Foto: Rofra.
Foto: Rofra.
Foto: Rofra.