Huur een golfkar in West Zeeuws-Vlaanderen


-advertentiepositie-Toeren langs het strand van West Zeeuws-Vlaanderen

Voel de wind door je haren gaan, proef de zilte zeelucht op je tong en geniet van een prachtig weids uitzicht. Cadzand is de perfecte bestemming voor een dagje strand. Het is de zuidelijkste badplaats van Nederland en heeft in totaal wel elf kilometer aan strand. Huur een elektrische golfkar van Park & Drive en maak een prachtige tocht langs de zee en door heel West Zeeuws-Vlaanderen.

Een elektrische golfkar is het perfecte vervoersmiddel voor een tripje door Cadzand. Weer eens wat anders dan een auto en een stuk sneller dan de fiets. De karretjes bieden plaats aan twee tot vier personen, maken bijna geen geluid en zijn toegestaan op de openbare weg. Huur een kar voor een dag, voor drie dagen of misschien wel voor een hele week! Het is ook mogelijk om de golfkar bij uw hotel of vakantiepark af te leveren. Zo kunt u meteen op pad.
De meeste mensen komen naar Cadzand voor het strand en de zee, maar neem ook eens een kijkje in het dorp. Rijd met de elektrische golfkar langs windmolen Nooit Gedacht, de Mariakerk of langs de Molen van Aalbregtse. Terrasjes pakken, wandelen, zonnen, of gezellig winkelen: in Cadzand kan het allemaal. Trek verder door heel West-Zeeuws Vlaanderen!

Huur een golfkar in West Zeeuws-Vlaanderen in Cadzand leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek park-drive.be

Foto's: Park & Drive.
Foto's: Park & Drive.