1

All inclusive dagje Ameland


-advertentiepositie-Dagje Ameland: van vuurtoren tot kampvuur

Ga kanoën in de branding, race op een mountainbike over het strand of beklim de vuurtoren. Ameland mag dan klein zijn, de mogelijkheden van Ameland Actief op dit eiland zijn eindeloos. Kies uit één van de activiteiten of een volledig programma voor een ontspannen of juist actief eilandavontuur!

Beklim de vuurtoren

De vaartocht naar Ameland is al een uitje op zich, maar bij aankomst op het eiland begint de dag pas echt. Beklim de 236 treden van de Amelandse vuurtoren, ontdek Ameland op de fiets, compleet met picknick en milieustrandjutten en eindig je dag met een kampvuur op het strand! Ameland Actief heeft verschillende programma's. Tip: er is ook een low budget-programma.

Teambuilding

Een dagje of weekend teambuilding wordt helemaal onvergetelijk als je met z'n allen naar Ameland komt. Ameland Actief verzorgt een dag vol toffe programma's en activiteiten, die allemaal afgesloten kunnen worden met een kampvuur op het strand. Een greep uit het aanbod:
  • Een duin/wad-excursie;
  • Geblindeerd een parcours afleggen;
  • Samen sporten: paardrijden, kanovaren in de branding of een fietsspeurtocht;
  • Alleen voor echte stoere mensen: tractorpulling of een wedstrijdje boomstam werpen.

All inclusive dagje Ameland in Ballum leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, schoolreisje en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek ameland-actief.nl

Mee met de huifkar. Foto: Ameland Actief
Mee met de huifkar. Foto: Ameland Actief
De vuurtoren van Ameland. Foto: Ameland Actief
De vuurtoren van Ameland. Foto: Ameland Actief