Dagje Ameland: van vuurtoren tot kampvuur


All inclusive dagje Ameland

Ga kanoën in de branding, race op een mountainbike over het strand of beklim de vuurtoren. Ameland mag dan klein zijn, de mogelijkheden van Ameland Actief op dit eiland zijn eindeloos. Kies uit één van de activiteiten of een volledig programma voor een ontspannen of juist actief eilandavontuur!

Beklim de vuurtoren

De vaartocht naar Ameland is al een uitje op zich, maar bij aankomst op het eiland begint de dag pas echt. Beklim de 236 treden van de Amelandse vuurtoren, schuif aan voor een pannenkoekenbuffet, spring in het zadel en ontdek het strand te paard of doe mee aan een potje tractor pulling op het strand! Wie trekt die zware trekker het snelst door het zand? Een dagje Ameland vul je naar eigen keuze met activiteiten; van actief tot ontspannen, natuur of cultuur. Maar altijd een goede afsluiter is een kampvuur op het strand! Bekijk de verschillende programma's van Ameland Actief en beleef een heerlijke dag op Ameland!

Tip: Weinig budget? Kies voor het low budget-programma 'Geen cent te makken'.

Kampeer met de hele klas

Een schoolreis of kamp wordt helemaal onvergetelijk als je met z'n allen naar Ameland komt. Ameland Actief zorgt voor een fantastisch kamp vol toffe programma's en activiteiten. Een greep uit het aanbod:
  • Een duin/wad-excursie;
  • Een huifkartocht en/of kampvuur;
  • Samen sporten: Boerengolf, kanovaren of een fietsspeurtocht;
  • Alleen voor echte stoere kids: kanoën in de branding of een wedstrijdje boomstam werpen.

All inclusive dagje Ameland in Ballum leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, schoolreisje en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

All inclusive dagje Ameland

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.