Restaurant 't Veerhuys - heerlijk eten aan de Linge

Restaurant 't Veerhuys

In een oud veerhuis aan de Linge in Leerdam ontmoet jong en oud elkaar in het gezellige Restaurant 't Veerhuys. Geniet van een kopje koffie met appeltaart of een uitgebreide maaltijd in het lichte restaurant of strijk neer op het terras met uitzicht op de pittoreske haven. Iets te vieren? Ook voor grote groepen heeft 't Veerhuys een heerlijke culinaire invulling.

Eten en genieten

Eten en genieten staan centraal in Restaurant 't Veerhuys. Met uitzicht op de haven en op de tuin van het historische Hofje Van Aerden is het genieten van lekkere pannenkoeken, broodjes en luchtige poffertjes. In totaal staan er meer dan honderd soorten pannenkoeken op het menu! Voor een avondje uit is er een uitgebreide dinerkaart met een ruime keuze aan hoofdgerechten en desserts.

Lekker eten bij 't Veerhuys in Leerdam

Feestje vieren?

Met heerlijke hapjes en drankjes geeft 't Veerhuys elk feestje een smakelijke omlijsting. Kies voor een high tea met vriendinnen en smul van de zoete en hartige lekkernijen. De chef-kok verrast groepen van 25 tot 70 personen graag met een buffet vol warme en koude gerechten. Voor kinderfeestjes staan er zelf te versieren pannenkoeken op het menu.

Restaurant 't Veerhuys in Leerdam leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, high of afternoon tea, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 9,75 p.p.) en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.