Boerderijcamping De Paardenwei

Boerderijcamping De Paardenwei

Dol op paarden én een mooie omgeving? Dan is Boerderijcamping De Paardenwei in het Zeeuwse Oostburg het juiste adres voor een ontspannen vakantie! Naast de prachtige Zeeuwse omgeving en rust, is er op de camping ook extra aandacht voor paardenliefhebbers. Overnachten kan in eigen tent, een luxe gehuurde tent of in de Bed en Breakfast van De Paardenwei. Op de boerderijcamping is er van alles te beleven op het gebied van paarden en paardrijden en is van mei tot en met september de paardenmelkerij op diverse woensdagen geopend.

Campinggasten mogen in de zomer op bepaalde dagen een kijkje nemen in de paardenmelkerij of een handje meehelpen in de stallen. Op de rug van de stevige trekpaarden verkennen ze vervolgens het Zeeuwse landschap. Op de camping zijn sanitaire voorzieningen aanwezig. Voor wie wil kamperen maar zelf geen eigen tent of caravan bezit, zijn er drie luxe ingerichte verhuurtenten beschikbaar.

Boerderijcamping De Paardenwei in Oostburg leent zich ook goed voor een weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Boerderijcamping De Paardenwei

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.