1

Boerderijcamping De Paardenwei


-advertentiepositie-



Boerderijcamping De Paardenwei

Dol op paarden én een mooie omgeving? Dan is Boerderijcamping De Paardenwei in het Zeeuwse Oostburg het juiste adres voor een ontspannen vakantie! Naast de prachtige omgeving en rust van Zeeuws-Vlaanderen, is er op de camping ook extra aandacht voor paardenliefhebbers. Ervaren rijders kunnen een buitenrit boeken, maar lessen zijn ook mogelijk: van de eerste beginselen in de bak tot mennen met shetlanders. In overleg is het ook mogelijk je eigen paard mee te nemen.

Ik de vakantie en op drukke dagen kunnen kinderen 's ochtends meehelpen bij de pony's. Uit de wei halen, borstelen, knuffelen en natuurlijk even een rondje rijden. Op rustige dagen gebeurt de pony animatie in overleg. En ook fijn: het strand is vlakbij, slechts 10 minuten met de auto!

Van eigen tent tot glamping house

Overnachten kan in eigen tent, een luxe gehuurde tent of in een glamping house van De Paardenwei. Of huur een Bed & Breakfast kamer. Van daaruit verken je het mooie Zeeuws-Vlaanderen met zijn stadjes en dorpjes. Net als het strand met zijn badplaatsen ligt ook het historische stadje Sluis vlakbij en ben je zo in een aantal interessante natuurgebieden en in België. Allemaal bereikbaar over rustige wegen. Hier vind je nog ruimte en rust.

Boerderijcamping De Paardenwei in Oostburg leent zich ook goed voor een weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.campingdepaardenwei.nl

Boerderijcamping De Paardenwei
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.