1

Slapen & Kamperen bij de boer - 't Looveld
FarmCamps 't Looveld

In het idyllische Zweeloo staat FarmCamps boerderij 't Looveld van Johan en Matine. Een gedeelte van hun melkveehouderij is omgetoverd tot een natuurlijk kampeerterrein met volledig ingerichte safaritenten van maar liefst 50m2. Kom een weekeinde logeren op de boerderij en ontmoet al haar bewoners. Voor de kinderen is er de Knuffelschuur vol jonge dieren en heerlijk veel ruimte om lekker buiten te kunnen spelen. Ontdek het werk van de boer en boerin en behaal een echt boerenknechtdiploma of bouw samen met de kids een enorme boerenkatapult. Dat wordt een onvergetelijke vakantie in de natuur.

Kom naar 't Looveld en ervaar het boerenleven. Dat willen boer Johan en boerin Matine graag tegen hun gezellige, nieuwe gasten zeggen. Samen met hun drie jonge kinderen wonen zij op de melkboerderij, waar iedereen mag komen kijken en helpen. Melk een koe, kijk hoe een kalfje geboren wordt en geef de dieren te eten. Naast de zeventig koeien lopen er ook geiten, kippen, schapen en konijnen rond. Verken het bos tijdens een spannende speurtocht in het bos die de boer en boerin uitstippelen. Duik na een dag vol natuurplezier lekker in het comfortabele bed van de uitgebreide safaritent.

De kampeerboerderijen van FarmCamps staan bekend om hun comfortabele safaritenten, dus geen gesjouw meer met beddengoed en klaptafels! Ook beschikt elke boerderij over een centraal terras, een knus kampvuur, nette sanitaire voorzieningen en een eigen parkeerterrein.

Logeren bij de boer op FarmCamps 't Looveld leent zich ook goed voor een weekendje weg met kleine kinderen. FarmCamps 't Looveld ligt aan een doodlopende weg tegen het bos aan. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Boek direct

Lekker buiten spelen
Lekker buiten spelen
Lammetje
Lammetje
Fruit plukken
Fruit plukken