Proef Afrika tijdens een zomerse swingende workshop

Dununba workshops

Ritme en muziek zit bij iedereen in de genen. Haal het naar boven tijdens een swingende workshops van Dununba! Bespeel samen met vrienden, familie of collega's de mooiste, exotische slaginstrumenten uit de hele wereld. Zelfs als je nog nooit een instrument hebt bespeeld, is het genieten van deze opzwepende workshop. Zet met elkaar vanuit het niets een prachtig muziekstuk neer bij één van de volgende workshops:

  • Speel djembé bij de Afrikaanse percussieworkshop;
  • Ervaar het ritme van Rio de Janeiro bij de Braziliaanse percussieworkshop;
  • Hoezo instrumenten? Maak muziek met je lichaam bij de workshop bodypercussie.

Samen swingen op Afrikaanse ritmes

Het ritme van de trommels werkt aanstekelijk en stilzitten is onmogelijk tijdens deze swingende percussieworkshop. De workshop wordt verzorgd op elke gewenste locatie, bijvoorbeeld op je werk, thuis, in het park of in een feestzaal. Leuk met collega's, een kinderfeestje of als verrassing voor de gasten op je bruiloft!

Muzikaal uitje

Muziekritmes uit alle werelddelen komen voorbij op de exotische slagwerken. Leer de namen en de geschiedenis achter de verschillende soorten trommels en ga samen aan de slag. Zelfs als je nog nooit een muziekinstrument hebt aangeraakt, zal deze workshop in de smaak vallen. Voor je het weet komt er vanuit het niets een swingend muziekstuk voort uit jouw groep. Ontdek je eigen ritme en geniet van de band die muziek schept!

Dununba workshops

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.