Watersportdorp Grou
Overnachten in watersportdorp Grou

In het gezellige Friese watersportdorp Grou ligt Bed & Breakfast De Thuiskamer. Een heerlijke plek om tot rust te komen bij de houtkachel met een boek uit de bibliotheek, of er lekker op uit te trekken met de fiets of de boot.

De Thuiskamer

De Thuiskamer bevindt zich in een prachtig rijksmonument uit 1654 en is de oudste woning van Grou. Het pand ligt tegenover de Sint Piterkerk uit de twaalfde eeuw. Al deze historie maakt een verblijf hier extra speciaal. Ga lekker rondneuzen in de gezellige winkeltjes, geniet van een hapje en een drankje bij één van de restaurants of flaneer langs het Friese water. Sportief varen, zeilen en fietsen kan hier natuurlijk ook!

De Thuiskamer

De Thuiskamer heeft twee prachtige kamers, met allebei een eigen badkamer. Het is mogelijk één van de kamers te boeken, maar ook allebei, voor extra veel privacy. Elke ochtend maakt gastvrouw Fraukje een écht Fries ontbijt voor haar gasten klaar. Ook is het mogelijk een gevulde picknickmand te bestellen met verse, gezonde producten. Leuk om mee te nemen tijdens een boottrip, fietstocht of wandeling. Geniet bij de houtkachel van het uitzicht op de eeuwenoude kerk. En als de zon schijnt is de knusse binnenplaats een heerlijke plek om wat zonnestralen op te vangen. Wifi en parkeren is bij De Thuiskamer gratis.

Watersportdorp Grou in Grou leent zich ook goed voor een vriendinnendag, familiedag en weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.dethuiskamer.nl

Uithangbord
Uithangbord
Rijksmonument
Rijksmonument
B&B in oudste woning van Grou
B&B in oudste woning van Grou
Tweepersoonskamer
Tweepersoonskamer