1

Polysport Activiteitenpark


-advertentiepositie-Verken de Veluwe op een segway of scooter

Op de schitterende Veluwe wacht voor groepen vrienden, familie's en collega's een warm onthaal bij Polysport. Op dit leuke activiteitenpark is de keuze aan activiteiten enorm. Daag vrienden, familie of collega's uit voor een tochtje op de segway of e-scooter en verken de omgeving. Of probeer het langlaufpleziercircuit. Ideeën te over voor een geslaagd bedrijfsuitje of een gezellig familieweekend. Je kunt namelijk ook overnachten bij Polysport!

Boogschieten bij Polysport

Familiedag of familieweekend

Voor een familiedag of zelfs een familieweekend is activiteitenpark Polysport een ideale locatie. Kies een arrangement speciaal voor families, zoals het Kids for free Familieweekend, inclusief twee overnachtingen, een activiteitenprogramma, twee keer ontbijt en een diner. Je hoeft zelf niets meer te regelen! Tip: bekijk ook zondagmiddag arrangement voor families.

Een geslaagd bedrijfsuitje

Polysport, aan de rand van de Veluwe, heeft voor iedere groep een leuke dag in petto. Zijn de collega's een beetje actief? Daag ze uit voor de volgende activiteiten:
  • Langlaufen in Nederland - bedwing het skiparcours in de bossen en geniet van een Glühweinpauze.
  • E-scooterpuzzeltocht - op pad met een elektrische scooter en GPS.
  • Klimmen, curlen en handboogschieten - een afwisselend indoor programma
  • Bekijk alle bedrijfsuitjes van Polysport.

Overnachten met een groep op de Veluwe

Na een intensieve en gezellige dag is het moeilijk afscheid nemen. Doe dat dan maar niet en blijf gewoon overnachten! Polysport beschikt over een aantal Finse chalets, die verdeeld zijn in vier aparte kamers. Voor vriendinnen heeft Polysport het leuke arrangement Vriendinnenweekend met high tea, e-scooter rijden, driegangendiner, lunch en overnachting. Ook leuk: het hotelarrangement inclusief wild spotten met de boswachter.

Polysport Activiteitenpark in Dieren leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 9,50 p.p.), themafeest, weekendje weg en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek veluwsepoort.nl

Verken de schitterende Veluwe. Foto: Polysport.
Verken de schitterende Veluwe. Foto: Polysport.
Op het langlaufpleziercircuit. Foto: Polysport.
Op het langlaufpleziercircuit. Foto: Polysport.
Op de klimwand. Foto: Polysport.
Op de klimwand. Foto: Polysport.
Blijf slapen in het knusse chalethotel. Foto: Polysport.
Blijf slapen in het knusse chalethotel. Foto: Polysport.
Een geslaagd bedrijfsuitje. Foto: Polysport.
Een geslaagd bedrijfsuitje. Foto: Polysport.