Flyboarden en powerkiten in IJmuiden
Flyboarden en powerkiten in IJmuiden

Als er een stevige wind staat, is een dagje strand misschien niet ideaal. Niet voor zonaanbidders en luilakken tenminste. Wie een echte kick zoekt, is blij met een aardige wind, want dan is het des te spannender om te flyboarden of te powerkiten. Vlieg mee met de wind en probeer het uit op het strand van IJmuiden.

Flyboarden

De naam zegt het al: flyboarden lijkt een beetje op vliegen. Met een enorme vlieger schieten de flyboarders op een soort skateboard over het strand. Het ziet er spectaculair uit en iedereen kan het leren. Boek een cursus bij Flyboarden.nl van 1,5 of 2,5 uur. Een instructeur neemt dan rustig de tijd om alle deelnemers de basis van het flyboarden bij te brengen.

Actief uitje: flyboarden

Powerkiten

Liever met beide benen op de grond? Laat dan het board achterwege en houd alleen de touwtjes van een grote powerkite in handen. Voel de kracht van de wind en krijg een kick van dit spannende spel met de krachten van de natuur. Flyboarden.nl biedt cursussen van anderhalf uur waarin alle deelnemers de fijne kneepjes van het powerkiten onder de knie krijgen.

Flyboarden en powerkiten in IJmuiden in IJmuiden leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Flyboarden en powerkiten in IJmuiden