1

Avonturenparadijs Land van Fluwel: kom maar op als je durft!
Land van Fluwel

Ga op avontuur in Land van Fluwel, een uitdagend speelparadijs voor kinderen van jong tot oud. Aan de Noord-Hollandse kust klimmen, rennen en vliegen kinderen een hele dag ongestoord heen en weer tussen attracties en speeltoestellen. En dat zijn er veel!

Speelparadijs en Blotevoetenpad

In het Avonturen Speelparadijs trotseren de enthousiaste springveertjes allerlei gave obstakels. Balanceer tussen touwen of verschans jezelf in de boomhut. Scheur vervolgens in een skelter over het parcours of maak jezelf onzichtbaar in het verstoppertjesbos. Ontdek ook het Blotevoetenpad dat zich uitstrekt over het hele terrein. Zonder schoenen natuurlijk! Voel de blubber tussen je tenen en het gras onder je voeten kriebelen.

Nieuw: Keikop

Waan jezelf voor even in een berggebied tussen de vele keien van Keikop, het gloednieuwe klimland van Fluwel. Hang écht aan een rots, spannend! En durf je helemaal naar de top van de drie meter hoge Klimsteen te klimmen? Maar behalve klauteren kun je hier ook roetsjen. Glijd vanaf het letterlijke hoogtepunt van het park, de tien meter hoge uitkijktoren, pijlsnel naar beneden.

Dutch Tulip Experience

Land van Fluwel ligt midden de bollenstreek. En dat zie je rond én op het park. In het voorjaar, wanneer de bloemen in bloei staan natuurlijk, maar ook tijdens de Dutch Tulip Experience. Wandel door het bos en kom alles te weten over de geschiedenis van onze nationale bloem, de tulp. Er is een speciale versie voor kinderen en voor volwassenen.

Spetteren op het Strand van Fluwel

Een andere favoriet in het park is het Strand van Fluwel, met de gave speelvijver. Probeer droog de overkant te bereiken via het touwenparcours, springend van steen naar steen of op het stoere trekvlot. En is het mooi weer? Neem dan natuurlijk ook je zwemspullen mee voor een verkoelende duik.

Restaurant 'De Kneinsberg'

Honger gekregen van al dat spelen? Schuif dan aan in 'Restaurant de Kneinsberg', waar je binnen of op het terras heerlijk bourgondisch kunt borrelen, lunchen en dineren. Ook geopend na sluitingstijd van het park.

Trek jezelf naar de overkant op een vlot. Foto: Land van Fluwel
Trek jezelf naar de overkant op een vlot. Foto: Land van Fluwel
Spring van steen naar steen. Foto: Land van Fluwel
Spring van steen naar steen. Foto: Land van Fluwel
Volop avontuur. Foto: Land van Fluwel
Volop avontuur. Foto: Land van Fluwel
Roetsj naar beneden. Foto: Land van Fluwel
Roetsj naar beneden. Foto: Land van Fluwel
Een beetje vies worden is niet erg. Foto: Land van Fluwel
Een beetje vies worden is niet erg. Foto: Land van Fluwel