Land van Fluwel staat bol van avontuur

Land van Fluwel

Land van Fluwel is het grootste en fleurigste speelparadijs van Noord-Nederland! Hier bewonder je de grootste tulpenvelden ter wereld en ga je op avontuur in de natuur. Geniet van het uitzicht op de elf meter hoge uitkijktoren, loop het Blote Voetenpad en speel samen in het Klim & Klauter speelparadijs.

Fleurig avontuur voor kinderen

Voor kinderen is er lekker veel te doen in het Land van Fluwel! Klauter op grote hoogtes in het Klim & Klauter speelparadijs, ontdek de natuur op het avontuurlijke Blote Voetenpad en speel samen in het spannende Verstoppertjesbos. Overal kom je leuke hindernisbanen tegen! Zo ligt er op het Strand van Fluwel een trekpontje, maar je kunt natuurlijk ook het touwparcours of de stenen gebruiken om aan de overkant van het water te komen. Neem bij mooi weer lekker je zwemkleding mee! Bij de entree van het park kun je gratis zwemvesten lenen.

Toren boven de velden uit

Letterlijk en figuurlijk hoogtepunt van het park is de elf meter hoge uitkijktoren. Vanaf de top heb je een geweldig uitzicht op de bloeiende bollenvelden. In de verte zie je zelfs de zee, vlak achter de duintoppen. Met de tien meter hoge glijbaan zoef je vanaf de toren zo weer naar beneden! Je kunt natuurlijk ook gewoon de trap naar beneden nemen.

Van alles te doen in het Land van Fluwel

Smullen in het Pannenkoekenhuis

Je avonturen eventjes onderbreken voor een lekkere pauze? Schuif aan in het Pannenkoekenhuis! Op het zonnige terras of knus in de oude stolpboerderij. Elke dag kun je daar vanaf 12:00 uur terecht voor tientallen soorten ambachtelijke pannenkoeken, broodjes en ander lekkers. Heerlijk om na te kletsen of om even op te laden en daarna Land van Fluwel weer verder te ontdekken!

Land van Fluwel in Sint Maartenszee leent zich ook goed voor een familiedag, kinderfeestje en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Foto: Land van Fluwel.

Foto: Land van Fluwel.

Foto: Land van Fluwel.

Foto: Land van Fluwel.

Foto: Land van Fluwel.

Foto: Land van Fluwel.

Foto: Land van Fluwel.

Foto: Land van Fluwel.