Toer met een Segway langs de zee

Toer met een Segway langs de zee

Genieten van een compleet verzorgde tour rondom Zandvoort doe je per Segway® Personal Transporter (PT). Stap op deze elektrische voertuigen met twee wielen en volg een getrainde gids langs de mooiste gebieden en verborgen plekken van de regio. Terwijl een groepje vrienden, familieleden of collega's achter elkaar aan rijden wappert de wind heerlijk door je haar. SegTours verzorgt drie complete tours, die het grootste gedeelte over ruime fietspaden leiden. Om er zeker van te zijn dat iedereen optimaal geniet van de tocht, krijgt de groep eerst een degelijke training om het milieubewuste apparaat goed onder controle te krijgen.

SegTours biedt verschillende tours en ervaringen aan en kan ook speciale tours voor bedrijfsactiviteiten en evenementen naar wens ontwerpen. Vanaf 8 jaar en voor maar € 12,50 mag je al op een Segway rijden. Er zijn uitgebreidere tours door de duinen voor tieners vanaf 16 jaar.

Bekijk alle tours van SegTours op de website.

Ook in Ouddorp kun je met een Segway toeren door de duinen!

SegTours

Circuit in de duinen

Begin de tour in de populaire badplaats Zandvoort. Via rustige straten loopt de route naar de goed aangelegde fietspaden waar de tocht grotendeels gebruik van maakt. Geniet van het schitterende panorama wat de rustieke, maar dynamische duinen bieden. En schrik niet van een paar verdwaalde koeien of Schotse hooglanders die op het pad staan, de personal transporters zoeven met gemak om de logge dieren heen. Na drie kwartier toeren komt het circuit in zicht. Inclusief de pits, de tarzanbocht en de wedstrijdtoren. Bekijk de baan van dichtbij en rijd vervolgens verder naar het dorp waar de Segwaytour eindigt.

Geen strand zonder zand

Volg een duinrit door de mooiste stukjes groen rondom Zandvoort. Vanaf de boulevard kom je langs bos, duin, moeras, hooglanders en 'wilde paarden'. Laat de omgeving tot je spreken en krijg een goed beeld van het rijke verleden van Zandvoort, Bennebroek en Bloemendaal. Ook Landgoed Elswout met de prachtige Orangerie komt voorbij! Volg het laatste deel van de tour langs de boulevard en het strand waar het heerlijk uitwaaien is.

Verse vis

Rijd meteen vanaf de boulevard Barnaart richting het strand. Geniet van prachtige uitzichten over de zee en de duinen, maar ook van de kleurrijke strandpaviljoens en de gezellige restaurantjes. Stop even voor een vers visje bij een van de talloze viskarren, de oudste inkomstenbron van Zandvoort. Via de duinen leidt de tocht verder naar het dorp langs de watertoren, het Dorpsplein en het Gasthuishof. Een gezellige tour die een goed beeld van Zandvoort en de omgeving geeft.

SegTours werkt samen met CenterParcs Park Zandvoort en met CenterParcs Port Zélande.

Toer met een Segway langs de zee in Zandvoort leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, kinderfeestje en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Toer met een Segway langs de zee

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.