1

RentTourBuy Zandvoort


-advertentiepositie-Toer met een Segway langs de zee

Genieten van een compleet verzorgde tour rondom Zandvoort doe je per Segway® Personal Transporter (PT). Stap op deze elektrische voertuigen met twee wielen en volg een getrainde gids langs de mooiste gebieden en verborgen plekken van de regio. Terwijl een groepje vrienden, familieleden of collega's achter elkaar aan rijden, wappert de wind heerlijk door je haar. RentTourBuy verzorgt twee complete tours, die het grootste gedeelte over ruime fietspaden leiden. Om er zeker van te zijn dat iedereen optimaal geniet van de tocht, krijgt de groep eerst een degelijke training om het milieubewuste apparaat goed onder controle te krijgen.

RentTourBuy biedt verschillende tours en ervaringen aan en kan ook speciale tours voor bedrijfsactiviteiten en evenementen naar wens ontwerpen. Vanaf 8 jaar en voor maar € 27,50 mag je al op een Segway rijden. Er zijn uitgebreidere tours door de duinen voor tieners vanaf 16 jaar.

Bekijk alle tours van SegTours op de website.

Ook in Ouddorp, Hoorn en Medemblik kun je met een Segway, E-Chopper, de E-step of E-kickbike toeren door de duinen!

SegTours

Geen strand zonder zand

Volg een duinrit door de mooiste stukjes groen rondom Zandvoort. Vanaf de boulevard kom je langs bos, duin, moeras, hooglanders en 'wilde paarden'. Laat de omgeving tot je spreken en krijg een goed beeld van het rijke verleden van Zandvoort, Bennebroek en Bloemendaal. Ook Landgoed Elswout met de prachtige Orangerie komt voorbij! Volg het laatste deel van de tour langs de boulevard en het strand waar het heerlijk uitwaaien is.

Verse vis

Rijd meteen vanaf de boulevard Barnaart richting het strand. Geniet van prachtige uitzichten over de zee en de duinen, maar ook van de kleurrijke strandpaviljoens en de gezellige restaurantjes. Stop even voor een vers visje bij een van de talloze viskarren, de oudste inkomstenbron van Zandvoort. Via de duinen leidt de tocht verder naar het dorp langs de watertoren, het Dorpsplein en het Gasthuishof. Een gezellige tour die een goed beeld van Zandvoort en de omgeving geeft.

SegTours werkt samen met CenterParcs Park Zandvoort en met CenterParcs Port Zélande.

RentTourBuy Zandvoort in Zandvoort leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, kinderfeestje en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.renttourbuy.nl

RentTourBuy Zandvoort
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.