Landal Waterpark Sneekermeer

Landal Waterpark Sneekermeer

Wie Friesland zegt, denkt meteen aan water. Voor een watervakantie in eigen land zijn de Friese meren de bestemming bij uitstek. Landal Waterpark Sneekermeer ligt vlakbij het Friese plaatsje Terherne, midden in het hart van Friesland. Het park heeft 68 vrijstaande waterwoningen. Vanaf je eigen steiger vaar je zo het Sneekermeer op! Of gooi een hengeltje uit en kijk vanaf je terras of de vissen willen bijten. Lekker genieten op een zomeravond van de zonsondergang? Met de knusse buitenhaard op het terras kun je nog lang buiten zitten. Het park heeft een eigen recreatiestrand aan het Sneekermeer. Hier kunnen de kleintjes lekker zandkastelen bouwen of rustig pootje baden.

Verken ook zeker de omgeving rond het park. Het historische stadje Sneek is dichtbij. Of ga naar de zeedieren kijken in AquaZoo Friesland. Rustzoekers genieten van de prachtige natuur en varen in een bootje naar de mooiste Friese plaatsen.

Landal Waterpark Sneekermeer in Terherne leent zich ook goed voor een weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Landal Waterpark Sneekermeer

Waterwoningen met eigen aanlegsteiger.