1

Wagyu Farm
Proeverijen en excursies op de Wagyu Farm

Stoer en trots staat hij in de wei: de Wagyu. Een Wagyu-rund is namelijk niet zomaar een koe. Het is een keizerlijke koe die volgens Japanse traditie wordt gevoederd en gemasseerd. Dat levert namelijk het heerlijkste vlees op. De Wagyu Farm ontrafelt de geheimen van het exclusieve en smaakvolle rundvlees. Een rondleiding of excursie is de unieke gelegenheid om het malse vlees te proeven!

WagyuFarm

Aan de rand van het landelijk gelegen Limburgse Veulen ligt de Wagyu Farm. Hier lopen de keizerlijke koeien, de Wagyu's, rond. De geschiedenis van de Japanse runderen gaat eeuwen terug. Naar de tijd dat ze gebruikt werden als lastdier en niet voor hun vlees. Nu worden deze prachtige zwart bruine runderen volgens Japanse traditie gevoederd en gemasseerd. Dat zorgt voor heerlijk mals en zeer exclusief vlees. De Wagyu Farm is de enige fokkerij in Nederland waar de geheimen van het vlees ontrafeld worden. Loopt het water al in de mond?

Koe knuffelen

Belevingsboerderij de Wagyu Farm organiseert leuke excursies achter de schermen van de fokkerij. Dit is een ontdekkingstocht langs de historie van de Wagyu en een kijkje in de keuken van het malse vlees. Want waarom is het vlees van de Wagyu zo bijzonder? Er zijn verschillende excursies, variƫrend van rondleiding, een excursie met proeverij tot een lunch of diner met een showtje van de kok. Ook is het mogelijk om de excursie uit te breiden met wijn.

Ook leuk: een stukje vlees kopen voor thuis. Dat kan in de winkel waar je naast mals Wagyu-vlees ook kunt kiezen voor Limburgse streekproducten. Dat wordt een bijzondere gourmetavond, barbecue of diner thuis!

Vergaderen in het groen

Kom ook eens vergaderen op deze inspirerende plek, in zaal De Hooizolder. Er is ruimte voor 46 personen en er zijn diverse faciliteiten voorhanden. Tussendoor lekker onthaasten met collega's of zakenpartners in de rustige, groene omgeving van de boerderij. Loop het koeienpad of verken de weilanden. En daarna genieten van een lunch of dinerarrangement met verse streekproducten!

Wagyu Farm in Veulen leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje en familiedag. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.wagyu-farm.nl

Wagyu Farm
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.

-advertentiepositie-