Ga met je collega's naar Ameland!




Ga met je collega's naar Ameland!

Een heerlijk vakantiegevoel zonder de grens over te steken: dat biedt het prachtige eiland Ameland. Zeehonden spotten op het wad, fietsen over de fietspaden van wel negentig kilometer lang of gewoon even genieten van die heerlijke zeelucht. Ameland is dan ook de perfecte bestemming voor een bedrijfsuitje. Geen stress, maar uitgebreid ontspannen. Ameland-events heeft de leukste ideeën voor een bedrijfsuitje.

Ameland-events heeft de perfecte manier om werknemers te laten ontspannen en biedt voor elke portemonnee het juiste bedrijfsuitje. De arrangementen variëren van basis tot deluxe, maar zijn allemaal bijna even leuk. De bedrijfsvakantie begint al in het Friese Holwerd. De boottocht van ongeveer drie kwartier is het startschot van dit ontspannen bedrijfsuitje. Haren wapperen in de wind en de eerste zeehonden worden misschien al gespot.

Ameland Events

Samenwerken

Daarna staat er een fiets met routekaartje klaar om zelf het prachtige eiland te ontdekken. Samen met collega's de route bepalen en een puzzeltocht oplossen: hartstikke handig om nog beter te leren samenwerken. Geniet tussendoor van een lekker lunchpakketje of een uitgebreide picknick. Bezoek daarna het Juttersmuseum, beklim de vuurtoren van Ameland, maak een vaartocht langs zeehonden of ga een kwartiertje op pad met een ribboot over het Wad. Geniet daarna van een lekker hapje en sluit de dag af met een echt Amelands' Nobeltje. Proost!

Fantastische dag gehad, leuke strandactivteiten, geweldig gevaren en alle collega's zijn enthousiast!", vertelt Michael die zo'n heerlijk bedrijfsdagje heeft meegemaakt.

Ga met je collega's naar Ameland! in Ameland leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, weekendje weg en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.