Rondvaart in de wateren van West-Friesland

Rondvaart in de wateren van West-Friesland

Varen op de wateren van West-Friesland is genieten! Huur een sloep, fluisterboot of kano bij Happy Days Noord-Holland en ervaar hoe heerlijk het is om te ontspannen op het water.

Een dagje op het water is vooral heel gezellig. Met familie, vrienden of collega's samen genieten in een sloep of fluisterboot, of ieder voor zich in een kano. Dit zijn rustige vaartochtjes waar gezellig bijpraten en de omgeving bewonderen, prima samengaan. Tijdens het varen is het mogelijk om bijvoorbeeld even aan te meren om te genieten van een volledig verzorgde picknick, met broodjes, koffie, thee en jus d' orange. Voor kinderen is de reuzenbal erg leuk. Zij lopen dan in een grote doorzichtige bal over het water.

Alle vaartochten zijn ook te boeken als arrangement. Dat betekent dat je na het varen kunt genieten van gourmetten, een heerlijke barbecue of bijvoorbeeld een biefstukmenu.

Rondvaart in de wateren van West-Friesland in Grootebroek leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Rondvaart in de wateren van West-Friesland

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.