Ontdek een verborgen stukje Hollands waterlandschap

Aalsmeer Rondvaart

Midden in de Randstad wacht een oase van stilte, rust en natuurschoon die vroeger niet eens bestond! Verken het stukje waterlandschap van de Oosteinderplassen met de originele houten praam van Aalsmeer Rondvaart. Door de elektrische motor geniet je in alle rust van het prachtige landschap.

Seringen en moerasbos

De schipper voert je mee door de ringvaart van de Haarlemmermeer, door ondiepe slootjes en over fraaie meertjes. Hier vaar je vlak langs Schiphol en zie je van dichtbij vliegtuigen landen en stijgen. Terwijl de gids verhalen vertelt over de omgeving, vaar je het natuurgebied van de Oosteinderplassen in. Je komt langs seringenvelden, door moerasbossen en veengebied en langs een eeuwenoude molen. Dit gebied blijkt een pareltje dat nog niet is ontdekt door het massatoerisme.

Familierondvaart

Combineer deze bijzondere rondvaart met een hapje, drankje, high tea of diner. En neem zeker de kinderen mee, want de familierondvaart is een leuk uitje voor het hele gezin. Kijk bij de verschillende arrangementen voor alle mogelijkheden.

Huur een praam

Reserveer een praam voor een verjaardag, bruiloft, reünie of ander feest. Met de prachtige natuur om je heen kan je dag niet meer stuk. Zowel grote als kleine groepen kunnen terecht bij Aalsmeer Rondvaart. Of vergader een keer midden in de natuur, omgeven door bossen en water! Op de boot is draadloos internet aanwezig.

Aalsmeer Rondvaart in Aalsmeer leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, high of afternoon tea en familiedag. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Foto: Aalsmeer Rondvaart

Foto: Aalsmeer Rondvaart

Foto: Aalsmeer Rondvaart

Foto: Aalsmeer Rondvaart

Foto: Aalsmeer Rondvaart

Foto: Aalsmeer Rondvaart

Foto: Aalsmeer Rondvaart

Foto: Aalsmeer Rondvaart