Aan ontspanning toe? Knuffel met een koe!

Koe Knuffelen

In het Gelderse Voorst liggen grote knuffels van wel zevenhonderd kilo klaar voor een liefdevolle omhelzing. Tijdens een workshop koe knuffelen voel je de warmte van dit lieve beest. Leer het leven van mens, dier en de natuur te respecteren en spreek de taal van de koe! Knuffelen met een koe

Workshop koe knuffelen

Welkom op de boerderij van de familie Boekesteijn! Maak kennis met dit boerenbedrijf en natuurlijk met de koeien. Er zijn maar liefst honderd koeiendames op de boerderij en daarnaast nog vijftig knuffelkalfjes. Geniet van een uitstapje op de boerderij: back to nature! Daar hoort een workshop koe knuffelen bij. De boerin vertelt eerst over het boerenbestaan. Wie was er eerder de koe of het kalf, de kip of het ei? En dan volgt de ontmoeting met de sterren: de koeien! Voor het knuffelen kan beginnen legt de boerin uit wat de taal van de koe is en wat ze wel en niet fijn vindt. Een goede voorbereiding is noodzakelijk. Dan wacht de aanraking met het warme koeienlijf, een heerlijke en ontspannende ervaring voor mens én dier! Wacht maar af... misschien knuffelt de koe je wel terug!

Kinderfeestjes op de boerderij

Een dagje op de boerderij is voor kinderen een feest. Kalfjes aaien, de grote stier ontmoeten en springen op de trampoline. Zoveel te doen, de dag vliegt voorbij! Daar wil je vast al je vriendjes mee naar toe nemen. En dat kan, op je verjaardag! Vier een kinderfeestje op de boerderij en loop samen over het educatief avonturenpad - ook geschikt voor kinderen met speciaal gedrag. Speel in het hooi, en smul met z'n allen van de 'knuffelkoeken'.

Koe Knuffelen in Voorst leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, kinderfeestje (vanaf € 12,50 p.p.), workshop en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Knuffel met koeien

Een kus voor de koe!

Knuffel met koeien

Knuffel met koeien

Knuffel met koeien

Ontspannen in het weiland

Knuffel met koeien

Of knuffel een kalfje in de stal