Weekendje weg in een knus chalet op de Veluwe

Recreatielandgoed De IJsvogel

Midden in de prachtige bosrijke omgeving van de Veluwe ligt Landgoed De IJsvogel. Een uitgebreid vakantiepark met allerlei soorten accommodaties. Van een riante villa, tot een gezellig chalet met veranda.

Landgoed De IJsvogel

Landgoed De IJsvogel bestaat uit verschillende parkgedeeltes. Zo zijn er recreatiewoningen te koop, maar je kunt ook een vakantiehuisje huren voor een weekendje weg, of misschien wel een paar weken! Maar welke accommodatie je ook kiest, ze zijn voorzien van alle luxe, zoals een flatscreen-tv. Ook heeft elke woning een veranda of terras en tuinmeubelen zodat iedereen met goed weer heerlijk kan genieten van het zonnetje.

Faciliteiten

Op het park is genoeg te doen. Zo is er een binnen- en buitenzwembad met sauna, een bowlingbaan, een tennisbaan, een speeltuin en een voetbalkooi. Ook kun je je hengel uitgooien in de grote visvijver, of misschien speel je liever een potje jeu de boules?

Het park ligt aan de westkant van de Veluwe, vlakbij bekende Veluwse dorpen zoals Barneveld, Garderen, Putten en Kootwijk grenst aan de prachtige Veluwse bossen. Op het park zijn fietsen te huur voor een heerlijke fietstocht in de omgeving. Fijne vakantie!

Recreatielandgoed De IJsvogel in Voorthuizen leent zich ook goed voor een weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Recreatielandgoed De IJsvogel

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.