1

Theepottenmuseum


-advertentiepositie-



Het Theepottenmuseum

Een theepot ziet er altijd hetzelfde uit, normaal gesproken dan. Maar in het Theepottenmuseum vallen de bezoekers van de ene verbazing in de andere. In dit museum zijn meer dan 2000 theepotten te bekijken in allerlei soorten, maten en vormen. Komt er echt thee uit dat groene Marsmannetje of ergens uit het gezellige tafereeltje van een oma met haar katten? Hé, daar staat de Rode JeWeetWel Kater!

Je kunt het werkelijk zo gek niet bedenken of er is een theepot van gemaakt. Een theepot in de vorm van een scheidsrechter, een huisje, een bus of een keukentje compleet met servies! Of helemaal bedekt met fruit en in de vorm van een grote aardbei. Vooral de Engelse theepotten zijn té gek! Wat dacht je van de Britse Koningin Elizabeth en Bill Clinton, samen met Monica Lewinski? En van een compleet dorp, een echt poppenhuis van theepotten, zelfs een toilet en wastafel als theepot? Wie goed rondsnuffelt komt nog veel meer juweeltjes tegen.

Het Theepottenmuseum vind je op Boerderij 't Westendorp in Aalten. Maak er een heel dagje uit van, bekijk de boerderij erbij en bezoek ook Suzie's verzamelmuseum. Daarna lekker uitrusten met uiteraard een kopje thee. Nou vooruit, koffie schenken ze ook.

 Bezoek www.hetwestendorp.nl

Theepottenmuseum
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.