Chocoladeworkshop of proeverij met fairtrade chocolade

Le Cacao

Het motto van Chocolaterie Le Cacao is: 'Een gebalanceerd dieet is chocola in beide handen.' Wie zich hier helemaal in kan vinden moet de mooie winkel van Le Cacao in Wateringen eens bezoeken.

Proef de lekkerste chocolade in alle soorten en maten. Of ga zelf aan de slag met dit verleidelijke goedje. Maak de mooiste chocolaatjes en gevulde bonbons onder leiding van de gepassioneerde chocolatier. Een gezellige avond met vriendinnen of zussen met als afsluiter een doosje vol chocolade voor thuis.

Workshop, proeverij en kinderfeestje

Met chocolade wordt iedereen blij! Samen met collega's een avondje chocolade proeven onder het genot van verse koffie en thee tijdens een proeverij versterkt de onderlinge band. En vriendinnen en zussen maken een gezellige boel van tijdens een chocoladeworkshop. De jarige jet en job likken hun vingers af tijdens een kinderfeestje bij Le Cacao. Een aanrader voor de echte chocoholics is de high chocolate. Mmmm, zoveel chocolade lekkernijen!

Le Cacao in Wateringen leent zich ook goed voor een vriendinnendag, high of afternoon tea, kinderfeestje (vanaf € 15,00 p.p.), workshop en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Le Cacao

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.