Yellow Rent


-advertentiepositie-



Met een groep op de fiets door Zuid-Nederland

Een leuk en actief dagje uit begint bij Yellow Rent. Huur met een groep of gezellig met zijn tweeën een fiets en geniet van het groene landschap van Zuid-Nederland. Er zijn verschillende soorten fietsen te huur: gewone fietsen, tandems en elektrische tandems. Een aanrader voor een familiedag is de fietstrein. Wil je een extra steuntje in de rug of heb je weleens last van zadelpijn? Stap dan op de Giant Revive waar je een rechtere zithouding op hebt.

Breng- en ophaalservice

Ben je met twaalf personen of meer? Bekijk dan de Fiets & Fun mogelijkheden van Yellow Rent. Leuk voor een familiedag of ander groepsuitje! De fietsen worden gebracht en gehaald op een afgesproken locatie en tijd vanaf twaalf tot 400 personen.

De fietstrein: voor jong en oud

Stap samen met je opa op een (elektrische) tandem of met je hele familie op de fietstrein. De fietstrein bestaat uit een locomotief met wagonnetjes waar je met twee volwassenen en eventueel twee kleinere kinderen op kan. De fietstrein is geschikt voor iedereen! Ook voor de passagiers die te jong of te oud zijn om mee te trappen.

Yellow Rent in Kelpen-Oler leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje en familiedag. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.yellowrent.nl

Weidse omgeving. Foto: Yellow Rent
Weidse omgeving. Foto: Yellow Rent
Lol op de tandem. Foto: Yellow Rent
Lol op de tandem. Foto: Yellow Rent
Onderweg even winkelen. Foto: Yellow Rent
Onderweg even winkelen. Foto: Yellow Rent