Op de fiets door de Brabantse bossen

Fietsverhuur voor groepen Brabant

Een leuk en actief dagje uit begint bij Yellow Rent. Huur met een groep of gezellig met zijn tweeën een fiets en geniet van het Brabantse landschap. In de bosrijke omgeving is steeds wat nieuws te ontdekken. Er zijn verschillende soorten fietsen te huur: gewone fietsen, tandems en elektrische tandems. Een aanrader voor een familiedag is de fietstrein. Wil je een extra steuntje in de rug? Stap dan op de Giant Revive.

Yellow Rent kan de fietsen ook brengen en halen op een afgesproken locatie!

Op de tandem door Brabantse pareltjes

De fietsen en tandems van Yellow Rent zijn te huur vanaf verschillende locaties in Brabant. Stap bijvoorbeeld op de fiets bij Pannenkoekenrestaurant de Financiën in Loon op Zand en fiets naar Nationaal Park de Loonse en Drunense duinen; een prachtig natuurgebied! Of begin je fietstocht in Oisterwijk en geniet van de groene omgeving. Je krijgt een gratis route mee, zodat je gegarandeerd op de mooiste plekjes in de omgeving komt.

Breng- en ophaalservice

Ben je met twaalf personen of meer? Bekijk dan de Fiets & Fun mogelijkheden van Yellow Rent. Leuk voor een familiedag of ander groepsuitje! De fietsen worden gebracht en gehaald op een afgesproken locatie en tijd vanaf twaalf tot 400 personen.

De fietstrein: voor jong en oud

Stap samen met je opa op een (elektrische) tandem of met je hele familie op de fietstrein. De fietstrein bestaat uit een locomotief met wagonnetjes waar je met twee volwassenen en eventueel twee kleinere kinderen op kan. De fietstrein is geschikt voor iedereen! Ook voor de passagiers die te jong of te oud zijn om mee te trappen. Heb je wel eens last van zadelpijn? Kies dan voor de Giant Revive. Door extra steun in je rug heb je een rechtere zithouding waardoor het fietsen comfortabeler is.

Fietsverhuur voor groepen Brabant in Kelpen-Oler leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje en familiedag. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Fietsverhuur voor groepen Brabant

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.