Skûtsje zeilen voor groepen
Skûtsje zeilen voor groepen

Keihard varen met een speedboot, leren fierljeppen of een race over de Friese meren met een skûtsje. H2O events organiseert de leukste uitjes op en rondom het water. Zeilen met een skûtsje is heerlijk genieten. Lekker ontspannen in de zitzakken met een glas wijn, of de schipper helpen met het zeilen. Ga het water op met H2O events!

  • Fierljeppen
  • RIB varen
  • Zeilen & Wellness
  • Waterskiën

H2O Events

Vanuit watersportdorpje Heeg vertrekken de mooiste tochten over het water met een skûtsje van H2O events. Geniet van prachtige Friese meren of help de schipper met zeilen. Aan de fok, het roer, de zwaarden of het grootzeil, alle onderdelen kunnen wel een hand gebruiken! H2O events zorgt ervoor dat skûtsje zeilen een activiteit wordt die je nooit vergeet.

Arrangementen

Erg leuk is bijvoorbeeld en middagje zeilen combineren met een clinic fierljeppen. Bij deze typische Friese sport is het de bedoeling om met een polsstok aan de overkant te komen. Maar dat lukt natuurlijk niet altijd en dat zorgt voor hilarische taferelen! Een andere aanrader is RIB varen. Eerst vaart de speedboot heel rustig over het Friese water en kun je genieten van de omgeving. Maar op een bepaald moment gaat de gashendel open en accelereert de boot in slechts twaalf seconden naar een snelheid van ongeveer 80 kilometer per uur!

H2O events stuurt iedereen het water op! In een skûtsje, in een RIB-boot, ontspannen of juist heel actief en voor een paar uur of voor een paar dagen. Geniet van het Friese water met H2O events!

 Bezoek www.h2oevents.nl

Skûtsje zeilen voor groepen
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.