1

El Thoro


-advertentiepositie-Waterskiën en wakeboarden op de Kagerplassen!

Voel de snelheid als je op de waterski's of een wakeboard achter de speedboot hangt! Of ga er lekker op uit met de sloep door de grachten van Leiden en over de Kagerplassen. Durf jij met hoge snelheid over het water te knallen? Kom dan high speed varen op de Kaag. Steppend de duinen verkennen of misschien wel raften in de branding van Katwijk aan Zee. El Thoro Events heeft de leukste ideeën voor een groepsuitje op het water. Trek een bikini of zwembroek aan en ga samen met vrienden, familie of collega's het water op!

  • Sloep varen
  • High Speedvaren Kaag
  • Brandingraften
  • Waterskiën / wakeboarden
  • Steppen
Waterskiën met El Thoro Events Met El Thoro Events beleef je een heerlijke zomer. Rondom de Kagerplassen en op het strand van Katwijk aan Zee liggen de waterski's, sloepen, zeilboten en kano's al klaar voor de leukste en natste groepsuitjes!

Waterskiën

Eén van de leukste uitjes van El Thoro Events is het waterskiën en wakeboarden op de Kagerplassen. Je mag zelf kiezen wat je het leukste vindt. Een skiboot trekt je steeds wat sneller over het water en dat geeft een geweldige kick! De Kagerplassen zijn perfect voor een actief uitje op het water. Het water is mooi vlak en er ligt ook een waterskibaan om het slalommen goed te leren. Wil je vooral heel veel lachen? Stap dan met z'n allen in de speedboot. De boot vaart met een enorme snelheid over het water! Als je het aandurft mag jezelf ook nog even achter het stuur.

 Bezoek www.elthoro.nl

El Thoro
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.