Solex Verhuur Friesland

Een toertocht met een Solex is perfect voor een dagje uit! Ga terug naar de jaren 60 en raak verslingerd aan deze stoere voertuigen. Zet een pothelm op en trek een lange leren jas aan en geniet van het prachtige Friese landschap!

Bij Solex Verhuur Friesland staan oude, maar goed onderhouden, Solexen klaar voor een heerlijk middagje toeren. Er zijn prachtige routes door het landschap van Zuidwest Friesland, langs landerijen, bossen en waterpartijen. Je mag natuurlijk ook zelf op ontdekkingstocht gaan. Is Friesland veel te ver weg? Solex Verhuur Friesland brengt graag Solexen langs op locatie!


DAFtochten

Liever overdekt toeren? Ga dan op pad met een DAF. Deze prachtige oldtimers, die bijna mooi van lelijkheid zijn, laten iedereen glimlachen. Met een snelheid die past in de jaren '70 geniet je van een ochtend, middag of hele dag toeren door Friesland!

Arrangementen

Solex Verhuur Friesland heeft leuke arrangementen voor een compleet dagje weg. Zo is er bijvoorbeeld een Solextoer voor echte mannen, met Solex rijden, voetbal en bier. Ook aan de dames is gedacht. Voor hen is er een arrangement met Solex rijden, schilderen en heerlijk dineren. Kijk voor andere arrangementen op de website.

Solex Verhuur Friesland in Harich leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

Toeren met een solex of een DAF 33