1

Bouw je eigen kunstwerk in museum BRICKSART




Bouw je eigen kunstwerk in museum BRICKSART

Museum BRICKSART haalde duizenden kilo's aan bouwstenen uit China en bracht ze allemaal onder in een oude locomotievenloods. In liefst twaalf verschillende kleuren en 27 soorten liggen ze hier klaar voor de bezoekers van dit leuke speelmuseum. Iedereen mag hier zelf aan de slag met een kunstwerk! Kinderen gaan aan de slag op hun eigen speelplein. En volwassenen? Die beginnen met bouwen aan designprojecten op hun eigen tafels. Voor inspiratie kijken ze gewoon om zich heen: in de vitrines staan bouwwerken van echte kunstenaars. Heerlijk binnen spelen!

Bouwen in BRICKSART

Echte kunstwerken van gekleurde steentjes

Om inspiratie op te doen hebben echte kunstenaars vast een aantal bouwwerken gemaakt voor BRICKSART. Enorme gebouwen en voorstellingen sieren de ruimte van het museum. Geen zin om vervolgens zelf aan de slag te gaan? Plof neer bij de grote leestafel of maak gebruik van gratis internet.

BRICKSART heeft een prachtige locatie gevonden in het kleine dorp Bad Nieuweschans. Het museum is te vinden in de oude Remise, een rijksmonument. Vroeger werden hier treinen onderhouden, nu zit er ook een restaurant. Dit restaurant werkt samen met BRICKSART, dus er is tussen het bouwen door tijd voor een lekker hapje of drankje. Het is ook een ideale plek voor kinderfeestjes of voor een vergadering. Tussen de bedrijven door kan er creatief gebrainstormd en gebouwd worden met de stenen.

Bouw je eigen kunstwerk in museum BRICKSART in Zuidlaren leent zich ook goed voor een kinderfeestje (vanaf € 7,00 p.p.). Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.bricksart.nl

Bouw je eigen kunstwerk in museum BRICKSART
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.