Miri's high tea on wheels


-advertentiepositie-High tea in een hippe caravan

De retro, roze caravan van Miri's High Tea on wheels is een bijzondere verschijning. Het gezellige huisje op wielen duikt plotseling op bij de mooiste plaatsen: in de bossen bij Lage Vuursche of bij een boerderij in Voorthuizen bijvoorbeeld. Binnen in de caravan staat de thee al te dampen voor een smakelijke high tea. Wie komt binnenkijken en mee smullen van al dat lekkers? De caravan van Miri's High Tea rijdt naar elke gewenste locatie! Leuk voor een speciale verjaardag of als uitje met vriendinnen of zussen.

Marokkaanse amandelkoekjes of arretjescake?

Romantisch met z'n tweeën of een gezellig verjaardagsfeestje met 9 personen? Het past allemaal in de caravan van High Tea on wheels. Kies een aangeraden locatie of zoek zelf een mooi plekje voor de caravan voor een uitgebreide high tea. Wordt het een high tea uit Duizend en één nacht met appel-dadelmuffins en Marokkaanse amandelkoekjes of een smakelijke ervaring uit grootmoeder's tijd met monchoutaart en arretjescake? Het wordt hoe dan ook een gezellige middag in dat kleine caravannetje.

Miri's high tea on wheels in Voorthuizen leent zich ook goed voor een vriendinnendag en high of afternoon tea. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

 Bezoek www.highteaonwheels.nl

Miri's high tea on wheels
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.