Toeren met een scooter langs de Noordzeekust

Kies een mooie scooter uit bij Scoot4fun en geniet van een heerlijk dagje toeren langs de kust. Van Petten tot aan Bakkum aan Zee rijd je ontspannen over prachtige verharde fietspaden, al slingerend door pittoreske dorpjes. Laat je haren lekker wapperen!

Toeren in Italiaanse sferen

Kies je voor fris blauw of stijlvol wit? Wat je ook kiest, de Italiaanse sfeer komt overal terug! De scooters van Scoot4fun gaan 25 kilometer per uur en een helm is daarom niet verplicht.

Mooie tussenstops

Ga op pad in gezellige dorpjes, zoals Schoorl, Groet, Bergen, Bergen aan Zee & Egmond aan Zee. Prachtige routes door bosrijke en duinachtige gebieden en misschien wel langs de Noord-Hollandse stranden. Op bijna elke hoek van de straat zijn gezellige eettentjes en terrasjes te vinden voor een fijne tussenstop. Bezoek bijvoorbeeld de sfeervolle kaasmarkt in Alkmaar of een gezellige braderie in Egmond aan Zee, Groet of Schoorl.

Ook voor kinderen

Goed om te weten: je kunt ook met jongere kinderen een dagje toeren! Scoot4fun verhuurt kinderzitjes voor kinderen. Kinderen tot en met acht jaar zijn verplicht om op een kinderzitje te zitten. Zo kun je met het hele gezin de hort op!

Toeren met een scooter langs de Noordzeekust in Koedijk leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Welke scooter kies jij? Foto: Scoot4Fun

Op stap met Scoot4Fun. Foto: Scoot4Fun

Welke scooter kies jij? Foto: Scoot4Fun

Welke scooter kies jij? Foto: Scoot4Fun