Rederij Loosdrecht


-advertentiepositie-Rondvaart over de Vecht en de Loosdrechtse Plassen

Rederij Loosdrecht maakt van een vaartocht over de Vecht of de Loosdrechtse Plassen een ware beleving! Aan boord van een van de schepen begint een avontuur. Parkeer je auto bij Boegspriet 11 en stap aan boord voor een geweldige vaart over de Loosdrechtse Plassen en/of de Vecht!

Langs de pittoreske dorpen en kastelen aan de oevers van de Vecht of door de watertuin van Nederland, de Loosdrechtse Plassen. Met een klein groepje erop uit of met een heel gezelschap een feestje vieren: Rederij Loosdrecht organiseert het graag. Daarnaast kan Rederij Loosdrecht heerlijke lunches en koffie met gebak verzorgen.

Feest op het water

De schepen van Rederij Loosdrecht zijn ook een fantastische locatie om een feestje te vieren. Neem de hele familie mee aan boord van bijvoorbeeld het schip de Bommelervaart voor een ontspannen vaartocht, goede gesprekken en lekker eten. Of vier met het hele bedrijf een feestje. Op het schip is er ruimte voor maar liefst honderdvijftig personen! Ook is er een zonnedek met terrasstoelen, waar je heerlijk een paar zonnestraaltjes pakt.

Rederij Loosdrecht in Loosdrecht leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje en familiedag. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek rederijloosdrecht.nl

Een kijkje in de kajuit. Foto: Rederij Loosdrecht
Een kijkje in de kajuit. Foto: Rederij Loosdrecht
Rondvaart over de Vecht. Foto: Rederij Loosdrecht
Rondvaart over de Vecht. Foto: Rederij Loosdrecht
Geniet van een prachtig uitzicht. Foto: Rederij Loosdrecht
Geniet van een prachtig uitzicht. Foto: Rederij Loosdrecht