Klim, schiet en speel Archery Tag in Adventurepark Waddenfun

Adventurepark Waddenfun is een verrassende attractie in het Lauwersmeergebied, op twintig minuten afstand van Groningen. Op hun eigen terrein, omringd door weilanden en natuur, maakten de eigenaren een weergaloos klimparcours. Zowel binnen als buiten klimmen waaghalzen over de touwen, bruggen en andere obstakels - ook in het donker! Ook kun je bij Waddenfun boogschieten of het spannende Archery Tag spelen.

Klimpark

Het indoor klimpark Waddenfun heeft drie verschillende niveaus, voor beginnelingen en de echte durfals. Het parcours begint op twee meter hoogte, het volgende niveau is 4,5 meter hoog en voor de waaghalzen is er nog een derde niveau op acht meter hoogte! Klimmers kunnen in totaal 300 meter tokkelen, waarvan 200 meter over de velden buiten. Een stukje balanceren en dan verder zoeven op de kabelbaan: het parcours is leuk en afwisselend. En bovendien helemaal veilig!

Wat is Archery Tag?

Archery Tag is een combinatie van paintballen, trefbal en boogschieten en je speelt het met pijl en boog. Klinkt dat niet spannend?! De speciale pijlen doen uiteraard geen pijn, want er zijn zachte foampunten aan bevestigd. Ga de strijd aan en op naar de overwinning!

Groepsuitjes in Groningen

De 200 meter lange tokkelbaan uitproberen met de familie of met vrienden? Waddenfun heeft allerlei leuke arrangementen voor groepen. Ga met elkaar de hoogte in, ga op zoek naar uitdagingen en geniet eenmaal veilig op de grond van lekker eten en drinken. Een dagje klimmen is te combineren met de eeuwenoude sport boogschieten of een van de andere activiteiten zoals Kolonisten van Waddenland, Wadhoppen en Kratje stapelen.

Klim, schiet en speel Archery Tag in Adventurepark Waddenfun in Wehe-den-Hoorn leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 14,00 p.p.) en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Spannende activiteiten.

Speel een potje Archery Tag.

Spannende activiteiten.

Spannende activiteiten.

Spannende activiteiten.

Na het klimmen een welverdiende barbecue.

Spannende activiteiten.

Durf jij over het touw naar de overkant?

Spannende activiteiten.

Van de tokkelbaan!

Spannende activiteiten.

Ook kanoën is mogelijk.