Cable-skiën en wakeboarden

Cable-skiën en wakeboarden

Het water van het Meer van Luna spat alle kanten op als de sleeplift van SKEEF begint te draaien. De cable-skiër probeert ondertussen uit alle macht zijn evenwicht te vinden op de waterski's. Soms met succes, maar soms ook niet! Cable-ski is een populaire sport onder jong en oud en is geschikt om met een groep te proberen. Aan het Meer van Luna in Heerhugowaard leert SKEEF iedereen de fijne kneepjes van cableskiën. Misschien sta je na een uurtje al op een wakeboard!

Groepsarrangement cable-ski

De vrijgezel uitdagen op het water of samen met familie de waterski's bestijgen? Bij SKEEF kun je de hele dag vullen, met cable-ski en wakeboarden en misschien een smakelijke barbecue na afloop. Tussendoor beachgames spelen, een massage of een kookworkshop: arrangementen zijn naar wens samen te stellen! En in het gezellige restaurant bij SKEEF kan iedereen terecht voor heerlijk diner of lunch, met prachtig uitzicht op het water.

Cable-skiën en wakeboarden in Heerhugowaard leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Cable-skiën en wakeboarden

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.