Op de Segway, scooter of solex door glooiend Limburg

Op de Segway, scooter of solex door glooiend Limburg

Hotel Maashof, is omgeven door groen, maar ligt ook nabij het bruisende stadshart van Venlo. Familie en vrienden genieten hier van een heerlijke dag in het Limburgse. Met de Segway's of met de stille E-scooters toert iedereen moeiteloos door de omgeving. En de dag begint natuurlijk heerlijk bourgondisch met een stukje Limburgse vlaai en een kopje koffie of thee. Na een dagje toeren verzorgt Hotel Maashof ook graag een diner of barbecue om de dag compleet te maken!

Ook leuk: ontdek de Limburgse natuur op een ouderwetse Solex!

Hotel Maashof biedt genoeg vertier, zoals forelvissen en solexen

Overnachten nabij Venlo

Hotel Maashof begon als een houten chaletje, waar forellenvissers iets konden eten. Vorig jaar opende op dezelfde plaats een prachtig, luxe hotel met restaurant. Gasten overnachten in één van de 24 kamers, waaronder vier luxe suites. Met gratis wifi en sauna en fitness tegen een speciale prijs blijft er niets te wensen over! Lekker slapen op zachte boxspringbedden en 's avonds heerlijk dineren in het restaurant. En met het uitgebreide aanbod van fietsen, E-bikes, Segways en solexen om de omgeving te verkennen, hoeft niemand zich te vervelen. De liefhebber gooit natuurlijk een hengeltje uit in de forellenvijvers, die nog altijd zijn gebleven. De vijvers zijn iedere dag open! Boek meteen een overnachting bij Hotel Maashof.

Op de Segway, scooter of solex door glooiend Limburg in Venlo leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, weekendje weg en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

Op de Segway, scooter of solex door glooiend Limburg

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.