Ghent River Hotel


-advertentiepositie-Historisch overnachten in Gent

Historie en luxe smelten samen aan de oever van de Leie. Aan de rand van de Vrijdagmarkt bevindt zich het Ghent River Hotel, een luxe viersterrenhotel dat uitkijkt over de rivier.

Door de oude aanlegsteiger is het Ghent River Hotel het enige hotel in Gent dat bereikbaar is per boot. Maar ook te voet is het hotel gemakkelijk te vinden. Binnen een paar minuten staat de bezoeker in het prachtige centrum van de Gentse binnenstad en op het nabijgelegen plein van de Vrijdagmarkt sieren talloze sfeervolle cafeetjes en restaurants het straatbeeld.

Bakkerij

Het gebouw waarin het Ghent River Hotel is gevestigd, gaat al een tijdje mee. Voordat het gasten ontving, was het gebouw een stoomkatoenspinnerij, magazijn en broodbakkerij. Tegenwoordig voeren luxe en comfort de boventoon binnen in het pand. De ruim opgezette kamers met kingsizebed en luxe badkamer zijn van gemakken als draadloos internet, een minibar en een ligbad voorzien. Verder kunnen de gasten ontspannen in de sauna of hun dag sportief beginnen in de fitnessruimte. Daarna schuiven zij aan bij het uitgebreide buffet in de ontbijtzaal met panoramauitzicht over de stad.

Ghent River Hotel in Gent leent zich ook goed voor een vriendinnendag en weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

 Bezoek www.ghent-river-hotel.be

Ghent River Hotel
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.