1

binnenspeelparadijs Dol-Fijn




Kinderpret bij Ermerstrand

Slecht weer? Kinderen vermaken zich gegarandeerd in binnenspeeltuin DOL-FIJN van Ermerstrand. Voor de kleinste kinderen is hier een veilige softplay-hoek. Ouders hebben daar goed zicht op hun spelende kinderen en ze kunnen lekker op het terras zitten toekijken.

Op en top speelplezier

Kleine en wat grotere kinderen leven zich uit op het klim- en klautertoestel, gemaakt van zachte onderdelen. Er zit ook nog een ballenbak in. Ook is er een groter klautertoestel, geschikt voor kinderen van vier tot en met twaalf jaar. Deze heeft maar liefst drie verdiepingen en een grote glijbaan! Dat zorgt voor heel wat avonturen.

Feest onder water

DOL-FIJN is ingericht en vormgegeven als onderwaterwereld. Alles staat in het teken van dit thema. Er is veel aandacht voor details, zodat de kinderen hun ogen uitkijken en graag op onderzoek uitgaan. De perfecte plek om een kinderfeestje te geven! Je feestje bij DOL-FIJN vergeet je nooit meer! Kies één van de thema's uit:
  • Een stoer potje kinderpaintball, dat kan het hele jaar door!
  • Ga samen boogschieten. Schiet jij in de roos?
  • Klim zo hoog als een flatgebouw op de klimwand;
  • Het hele jaar kun je hier ook terecht voor een gezellig DOL-FIJN-feestje.
Zo'n leuk feestje heb je vast nog nooit gehad. Nog meer inspiratie? Op de website van Ermerstrand vind je ook nog andere feestjes. Klik op de feestjes voor meer informatie.

binnenspeelparadijs Dol-Fijn in Erm leent zich ook goed voor een familiedag en kinderfeestje (vanaf € 12,50 p.p.). Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek ermerstrand.nl

binnenspeelparadijs Dol-Fijn
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.