Wandel met een ezel door de Achterhoek

Wandel met een ezel door de Achterhoek

Ontdek de Achterhoek met een ezel! Ezelstal De Edelingen verhuurt ezels voor één of meerdere dagen. Zo maak je een wandeling wel heel bijzonder. Kinderen rusten uit op de rug van de ezel en ouders genieten van al het lekkers dat de ezel meedraagt in de twee manden.

Wandelen met een ezel

De dagwandelingen met een ezel starten rond 10:00 uur. Je kunt kiezen voor een wandeling tussen de tweeënhalf en vijftien kilometer, dwars door het prachtige landschap van de Achterhoek. Het wandelen met een ezel is even gas terug nemen. Lekker genieten van de dag de sfeer en de omgeving en van elkaar. Kinderen vanaf vier jaar mogen op de ezel zitten. Maar let op: de ezel mag maximaal veertig kilo dragen. Mocht je geen genoeg krijgen van wandelen met dieren, dan is het ook mogelijk om te wandelen met een alpaca.

Wandelen met een ezel

Het is ook mogelijk om twee, drie, vier of misschien wel vijf dagen op pad te gaan met een ezel. Ezelstal De Edelingen heeft prachtige tochten, inclusief bijzondere overnachtingen. Je leert eerst alles over het verzorgen en bepakken van de ezel. Voordat je zelf op pad gaat, loopt er iemand van de ezelstal mee.

Wandel met een ezel door de Achterhoek in Zelhem leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag en familiedag. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Wandel met een ezel door de Achterhoek

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.