Outdoor Challenge Park

Kom je uitleven bij Outdoor Challenge Park! Voor ruige survivalavonturen hoef je niet naar het buitenland! Kom met je collega's naar Oldenzaal voor uitdagende activiteiten. Stap met elkaar in een kano, of nog beter: probeer eens een sup uit, ga abseilen of waag je aan het high rope-parcours. Outdoor Challange Park biedt verschillende arrangementen voor bedrijfsuitjes.

Niet alleen volwassenen vinden uitdaging bij Outdoor Challenge Park! Ga eens survivallen met je verjaardagsfeestje! Alleen voor stoere kinderen... Klimmen en klauteren op een survivalparcours en ook nog eens schat zoeken op een eiland. Kom een avontuur beleven met je vriendjes!

Nog meer mogelijkheden

  • Een stevig potje teambuilding
  • Bedrijfsuitjes in alle soorten en maten
  • Boogschieten
  • Beachsoccer
  • Vergaderen op een unieke locatie
Outdoor Challenge Park vindt respect voor de natuur erg belangrijk. Het park werkt mee aan de bescherming en opbouw van het milieu en de lokale omgeving van het bedrijf. Daarnaast zijn alle programma's en activiteiten erop gericht om op een positieve wijze bij te dragen aan een duurzaam effect.

Outdoor Challenge Park in Oldenzaal leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 10,00 p.p.), schoolreisje en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Beleef buiten bij Outdoor Challenge Park